Zomermarkten

Na een jaartje afwezigheid gaan we terug van start met de zomermarkten! Het Jozef Vandaleplein en het Sint-Maartenskerkhof vormen het decor voor terug 4 gezellige avonden vol vakantiegevoel. Geniet van het lekkere eten, drinken en de muziek op deze zomerse avonden.

Er staan 4 edities op de agenda die telkens beginnen van 17u. Er spelen telkens 2 bands en er zijn verschillende standen met lekker eten en drinken.

8 juli

The Gambits

The Gambits zijn een crazy rockabilly coverband en meer die sinds 2013 iedereen aan het dansen brengt! Hun gevarieerde playlist is een verzameling van alle beste rockabilly, country en rock'n'roll klassiekers. Ze hebben het dan natuurlijk over Johnny Cash, Elvis Presley, The Beatles, Jerry Lee Lewis, Bill Haley, Eddie Cochran, Stray Cats... De ene hit na de andere passeert de revue, nummers die ongetwijfeld voor sfeer en ambiance zorgen! Put on your dancing shoes.

Z-Curse

Drie uur hits uit de late jaren zestig en zeventig. Meezingers uit het collectieve geheugen zorgen op slag voor een mooie ambiance. Als je weet dat deze artiesten, indien mogelijk met het instrumentarium, graag ingaan op vragen uit het publiek dan is succes gegarandeerd. Zo wordt het publiek een deel van de band.

15 juli

Antler

Antler is een 5 koppige groep Indie/Alternative band die zijn repetitiekot in het pitoresque Heule terugvindt. De band kwam samen door 1 gezamenlijk doel. Via muziek ontsnappen van de drukte in het alledaagse leven en samen 1 uniek geheel vormen.

Hun poppy sound met invloeden van Surf en Indie zijn als een saus van verschillende kruiden. Elk lid heeft zijn eigen muzieksmaak en discussies kunnen vaak hoog oplopen wie nu de grootste is: Pearl Jam, Nick Cave,... tot er een antwoord is op deze vraag blijven ze muziek maken voor jong en oud.

Get Some Wine

GetSomeWine zorgt voor de muzikale warmte voor al jouw feestelijke gelegenheden!

19 augustus

Teddy’s Jukebox 

Teddy's Jukebox is een 4-koppige band met roots in Kortemark (W-Vl). De band brengt een uitgebreid repertoire van covers van de jaren ’60 tot nu waaruit het publiek zelf de nummers kiest.
U vraagt, wij draaien!

Koen & de Anderen

Koen Dewulf komt niet met toeters en bellen. Een 5tal gitaren, Koen zelf, Marlies Dewildeman als ravissante chanteuse en de fijn besnaarde gitarist Robbe Malschaert, daar moet het publiek het mee doen. Maar verder vertelt Koen even sappig als Willem Vermandere of Stef Bos en begrijpt hij de liedjes die hij brengt als geen ander. Koen, Marlies & Robbe brengen dit programma niet enkel omdat het publiek die nummers graag hoort, maar evenzo omdat ze tonnen respect hebben voor de makers van de liedjes.

26 augustus

The Covernators 

West Vlaamse all-round coverband!

Red Spot Avenue

Red Spot Avenue speelt akoestische covers van populaire popsongs.
Door de frisse akoestische aanpak is deze muziek ideaal voor de zomermarkt!

Zomermarkten