Herfstvakantie bij Wasper

Gepubliceerd op vrijdag 17 september 2021
herfstvakantie bij Wasper

Klaar voor een korte week speelpleinplezier bij Wasper in de herfstvakantie? Als er geen maatregelen meer gelden met betrekking tot maximum aantallen, hoef je ook niet vooraf te reserveren of in te schrijven. Wil je van het aanbod van Wasper genieten, kom dan wanneer je wil of wanneer het nodig is. 

Je komt dus gewoon de dag zelf naar het onthaalpunt onder de luifel van het nieuwe gebouw van De Warande. Je meldt jouw kind aan en geeft de UiTPAS van jouw kind af, samen met een dagticket. 

UiTPAS en dagtickets

Om tijdens de vakantie te genieten van speelpleinplezier bij Wasper moet je in het bezit zijn van een UiTPAS** en dagticket(s)*. Die koop je vooraf aan bij het onthaal van De Warande. Je kan er enkel betalen via Bancontact.

*: (€ 4,00 per stuk - ook kansentarief of gezinstarief (> 3 kinderen samen op speelplein) mogelijk)  **: (eenmalig € 3,00 - ook kansentarief mogelijk)

Medische fiche

Voor elke vakantie moet je voor je kind een ingevulde medische fiche bezorgen. Deze fiche vul je vooraf online per kind in voor de volledige zomervakantie. Dit is een verplichting! Het invullen van de medische fiche verloopt via een apart webformulier.

Zorg dat je bij het invullen van de medische fiche volgende zaken bij je hebt:

  • rijksregisternummer van jouw kind (te vinden op de kidsID, eID of op het klevertje van de mutualiteit)
  • nummer van de UiTPAS van jouw kind.
  • mobiele nummers van personen die we kunnen contacteren in geval van nood

Ga naar de medische fiche

Een dag op de speelpleinwerking

Een dag bij Wasper start bij het onthaal. Je kan jouw kind aanmelden tussen 7 en 9.30 uur. 

Telkens in de voormiddag voorzien de animatoren activiteiten per leeftijds- of kleurgroep. In de namiddag organiseren ze een leuk aanbod aan keuzeactiviteiten of kunnen de kinderen er voor kiezen om vrij te spelen binnen hun kleurgroep of binnen MINI (de kleurgroepen met de jongste kinderen) en MAXI (de kleurgroepen met de oudste kinderen en de jongeren). 

De dag bij Wasper eindigt altijd bij onder de luifel van het nieuwe gebouw, als je jouw kind afhaalt. Dat kan tussen 16 en 17.30 uur.

Dit breng je mee

  • UiTPAS op naam van wie komt spelen 
  • Dagtickets
  • Lunchpakket (boterhammetjes, sandwiches,... en een gevulde drinkfles ). De speelpleinwerking voorziet een kom soep of stuk fruit tijdens het middagmaal en een koek en drankje om 15.45 uur.
  • Voor de mini's (3-6 jaar): Tien-uurtje (koekje en een drankje). Af te geven aan de animatoren bij het onthaal in de kleurgroep.
  • Tip: voorzie kledij, materiaal (brooddoos, drinkfles,...) en rugzak duidelijk van naam om verwarring te vermijden en gevonden kledij gemakkelijk terug te kunnen bezorgen.

Wat breng je niet mee?

  • Eigen speelgoed of waardevolle voorwerpen.  
  • Veel koeken, drank, snoep... Tijdens de activiteiten in de voormiddag of het open spelaanbod in de namiddag gaan de lokalen met rugzakken op slot. Wij voorzien voldoende water doorheen de dag, soep of een stuk fruit 's middags en een koek en een drankje om 15.45 uur. Mini's eten wel nog een eigen tien-uurtje.