Zomerkamp voor jong literair talent

  • Cursus met open sessies
  • Literatuur

Letterzetter Anneleen Van Offel zoekt regionaal schrijftalent voor haar collectief.

Heb je een scherpe pen en hou je van schrijven? Het Collectief van de Letterzetter is op zoek naar jou! Neem deel aan het jaarlijkse zomerkamp dat de Openbare bibliotheek van Kortrijk inricht op zaterdag 4 en zondag 5 september 2021. Het zomerkamp is een onderdeel van het talentontwikkelingsprogramma Letterzetter. Letterzetter bestaat sinds 2015 als het officiële stadsdichterschap van Kortrijk. Het collectief van de Letterzetter wordt aangevoerd door dichter en schrijver Anneleen Van Offel. Onder haar vleugels zet jij je eerste stappen in het literaire landschap, maak je deel uit van het Memento Woordfestival, ontmoet je schrijvers en dichters, en kom je terecht in een warme omgeving van gelijkgestemden.

Het thema van het zomerkamp is ‘Thuiskomen’, en dat neemt Letterzetter Anneleen Van Offel behoorlijk letterlijk. Op zaterdag 4 september 2021 gaan we even op stap opdat je kan ervaren hoe het is om ergens thuis te komen. Er zijn het hele weekend ateliers, schrijfopdrachten en wie dat wil, kan ook de nacht doorbrengen op de uitvalsbasis, die we nog even geheim houden voor de deelnemers.

Deelname aan het zomerkamp is gratis! Er zijn wel enkele voorwaarden aan de deelname.
• Je bent tussen de 16 en 28 jaar
• Je bent afkomstig uit, woonachtig in of student in regio Kortrijk – Kortrijk, Wervik, Menen, Wevelgem, Waregem, Anzegem, Deerlijk, Avelgem, Lendelede, Spiere-Helkijn of Zwevegem.

Op dit moment maken al enkele mensen deel uit van het collectief. Dat wil zeggen dat het aantal plaatsen beperkt is. Een deelname aan het zomerkamp is dus niet gegarandeerd. Indien er te veel aanmeldingen zijn, is een voorselectie mogelijk.

Wanneer

tot

Locatie

geheime locatie
ergens in Kortrijk
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: gratis

Leeftijd

16+

Reservaties

  • Bell naar 056 277500

Organisatie

Centrale Bibliotheek Kortrijk
Zomerkamp voor jong literair talent

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS