Stikstof

  • Concert
  • Hip hop, rnb en rap

Na uitverkochte concerten in Brussel en Gent staat de Brusselse groep rond Zwangere Guy nu in Kortrijk. Klaar om Wilde Westen op zijn grondvesten te laten daveren.

Ticketverkoop start op 29.10 om 12u

Bereid je voor op een kolkende avond.

STIKSTOF is het geesteskind van Jazz , Zwangere Guy & Astrofisiks, live begeleid door Deejay Vega. Sinds 2010 hebben ze een gezicht gegeven aan de Brusselse rapscène, en hun lyrics van de pleintjes naar de huiskamers gebracht. Hun raps zijn een vergrootglas voor hun leven, hun generatie en hun Brussel. Ze hebben hun eigen label Frontal opgericht waar ze de Brusselse jeugd de kansen willen bieden die ze zelf hebben moeten afdwingen. Ze zijn het levende bewijs dat Nederlandstalige hiphop kan in Brussel en zich niet enkel tot Brussel hoeft te verhouden. Na twee platen (“STIKSTOF” en “/02”) over het straatleven in de grootstad zetten ze met hun derde ‘Overlast’ de Brusselse hiphopscene definitief op de kaart. Met hun gloednieuw album, "Familie Boven Alles", bevestigen ze nog maar eens hun talent en relevantie. Bon appétit!

"De Stikstof die op het podium van de AB stond, is een viertal dat eindelijk gearriveerd is en niet langer moet bevestigen. Al deden ze dat in hun thuisstad nog eens met verve." - De Standaard

Wanneer

tot

Locatie

Concertzaal De Kreun (Wilde Westen)
Conservatoriumplein 1
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 26,5
Voorverkoop Wild Card: € 23,5
Voorverkoop -18/studentenkaart: € 23,5

Reservaties

Organisatie

Wilde Westen
Stikstof

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS