MusiMatrix (6+)

  • Concert

Zin in een klinkend avontuur? Beleef samen met je kind de muziek van binnenuit tijdens MusiMatrix. MusiMatrix sloopt de grenzen tussen luisteren, actief ervaren en samen performen. Speel tijdens drie miniworkshops met een of meer aspecten van de muziek die je later zal horen. Word verrast door de drie eigenzinnige muzikale duo’s die je van een elektropop opera in een mix van hedendaagse muziek met een twist beloven te smijten. Doe mee en beleef de muziek actief tijdens dit interactieve en avontuurlijke parcours.
----------------
1 +1 = 2.

Of is het soms ook een beetje meer? Met die vraag nodigen we jullie uit op MusiMatrix.

Wit - zwart, hoog - laag, groot - klein, zwaar - licht, ernst - humor. Elke tegenstelling bestaat uit twee. Zij vormen een duo, het prototype van elke verzameling. Met dit idee gaan we spelen: als tegenstelling, als dialoog, als monoloog met twee, als onderdelen van een instrument. En bij uitbreiding als twee groepen met of tegenover elkaar.

Ook menselijke communicatie vertrekt vanuit die twee-verhouding. In die omstandigheden eigenen we ons dat vermogen toe van in de wieg, ook al kunnen we nog niet praten. Misschien herken je het ook wanneer twee muzikanten in dialoog gaan. Al praten zij niet echt, zij verbinden zich wel degelijk door middel van klank.
Eersteklasconcerten 2020 neemt je mee in de wereld van de dualiteit. Niet om te gaan rekenen, maar om samen te ervaren. Maak actief kennis met drie eigenzinnige muzikale duo’s: Jasper & Jasper, Duobaan en UMS ‘n JIP.

Wanneer

tot

Locatie

Muziekcentrum Track*
Conservatoriumplein 1
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 12
Kinderen tot 12 jaar: € 6
Wild Card: € 9

Leeftijd

6+

Reservaties

Organisatie

Wilde Westen
MusiMatrix (6+)

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS