Hush - Henry's dream machine (6+) - Zonzo Compagnie

  • Theatervoorstelling
  • Tekst en muziektheater

Via een miniatuurversie van een oud theater duiken we de wereld van Henry Purcell in. Terwijl de Engelse barokcomponist als een luchtgeest het spektakel gadeslaat, opent een sopraan de poorten van uw fantasiewereld. En horen we daar in de verte niet ook Shakespeare, King Arthur en Queen Mary een woordje meespreken?
Met unieke arrangementen laten een accordeonist en een luitist de muziek van Purcell in al haar glorie schitteren. En om zijn magische universum te verbeelden, zet een Belgisch-Canadees team in op een wonderlijke, multimediale ervaring.
Zonzo Compagnie dompelde mensen wereldwijd al onder in de wereld van onder anderen Bach en Miles Davis. Purcell kon uiteraard niet ontbreken.

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket online of telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

tot

Locatie

Schouwburg Kortrijk
Schouwburgplein 14
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 8
-26 jaar: € 6
UiTpas-tarief (enkel voor houder van een UiTpas met sociaal tarief.): € 1,6

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
Hush - Henry's dream machine (6+) - Zonzo Compagnie

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS