- Heather Nova

  • Concert
  • Pop en rock

Heather Nova werd geboren in Bermuda en groeide hoofdzakelijk op in het Caraibisch gebied. De zangeres kende haar doorbraak in het muzikale landschap in de vroege jaren ’90. De platen ‘Glow Stars’ (1993), ‘Oyster’ (1994) en ‘Siren’ (1998) zijn klassiekers binnen de alternatieve rock. De samenwerking met Eskobar leidde in 2002 tot de wereldhit ‘Someone New’. Die bracht haar op alle grote festivals en in alle grote zalen over de hele wereld. Haar akoestische tournee sluit ze af in Kortrijk.
In haar eigen woorden: ‘In deze tijden van verschrikkelijke onzekerheid en angst is het enige waaraan we kunnen vasthouden: hoop. Een van de zaken die ons in deze donkere tijden het meeste hoop kan bieden is muziek. Ik hoop dan ook dat we elkaar in oktober kunnen ontmoeten tijdens deze akoestische tour. Ik weet dat dit een extra speciale tour zal worden en heb altijd het gevoel dat het een privilege is om concerten te spelen. Maar nu zal dit privilege nog specialer aanvoelen.’

Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming?  Neem je UiTpas bij de hand en reserveer je ticket telefonisch op 056 23 98 55. Langs komen kan ook in Ticketservice. Breng dan zeker ook je UiTpas mee. 

Wanneer

Locatie

Schouwburg Kortrijk
Schouwburgplein 14
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 27
UiTPAS-tarief (Enkel voor houders van een UitPAS met sociaal tarief uit de regio Zuid West-Vlaanderen.): € 5,4

Reservaties

Links

https://www.schouwburgkortrijk.be/

Organisatie

Schouwburg Kortrijk
- Heather Nova

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?