Blaudzun

  • Concert
  • Pop en rock

Het nieuwe album van Blaudzun heet Lonely City Exit Wounds en verschijnt op 21 januari 2022. Dat vraagt om een clubtour!

Afgelopen twee weken speelde Blaudzun met zijn band eenentwintig voorstellingen op diverse Nederlandse podia. Tijdens deze zogenaamde Backstage Sessions kregen bezoekers een kijkje in zijn muzikale keuken. “Om in intieme sfeer te vertellen over hoe ik schrijf en welke reis een song maakt van pril idee tot albumtrack is blijkbaar iets dat veel mensen kon interesseren”, aldus Blaudzun. Tijdens de Backstage Sessions speelde hij verschillende nieuwe songs. Artiest en publiek genoten van het weerzien na lange tijd en passie en energie knalden van het podium af. Blaudzun: “Dit experiment is zeker geslaagd, maar ik kijk wel uit naar het moment dat de stoelen aan de kant gaan en het publiek weer dansend en zingend voor het podium kan bewegen. Dat is toch de mooiste manier om een concert te beleven zowel op het podium als vanuit de zaal.”
De tourlijst voor de albumpresentaties bevat ook speeldata in België. Door de reisbeperkingen en gesloten podia is het straks bijna drie jaar geleden dat de Nederlandse zanger bij zijn zuiderbuur speelde. Blaudzun: ‘Ik houd van Vlaanderen de concertbeleving aldaar. Herinneringen aan shows in een uitverkocht AB en ook de optredens op Pukkelpop en Rock Werchter koester ik. Ik tour er graag en hoop bekende en nieuwe gezichten tegen te komen in het publiek.’

Wanneer

tot

Locatie

Concertzaal De Kreun (Wilde Westen)
Conservatoriumplein 1
8500 Kortrijk

Prijs

Basistarief: € 21,5
Voorverkoop Wild Card: € 18,5
Voorverkoop -18/student: € 18,5

Reservaties

Organisatie

Wilde Westen
Blaudzun

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?